Cihangir'de Balkonlu 3+1 Bakımlı Kiralık Daire

Cihangir'de Balkonlu 3+1 Bakımlı Kiralık Daire

İlan No #1033
Semt Cihangir
Fiyat (TL) ₺ 81.000
Aidat ₺ 800
Oda Sayısı 3+1
Banyo Sayısı 1
m2 brüt/net 88/83
Isıtma Kombi
Eşyalı Hayır
Katı 5
Durumu Boş
  • Açıklama

    Cihangir Sıraselviler'de bakımlı köşe palas volta tavan döşemeli binada, Taksim İlk yardım Hastanesin karşı köşesi, asansörsüz beşinci kat, kaliteli malzemeler kullanılarak kısa bir süre önce komple tasarlanmış, 3+1, brüt 88m2, balkonlu, kapalı mutfaklı, taşınmaya hazır, kiralık daire.

    Dairemiz Ofis, Home ofis, kullanımında uygundur.

    Mutfak tezgahı İtalyan, menteşeler Alman Bloom  marka, özel tasarım mutfak dolapları. Yeni Vestel marka ankastre ocak ve aspiratör var.

    Banyo dolapları İKEA,  küvet, duşakabin, klozet yenilendi. 

    Tüm altyapı, elektrik, su ve ısıtma tesisatı sıfırdan yeni yapıldı. Rabıta parkeler sistre edildi,  1.sınıf Alman  verniği ile cilalandı. Mutfak, banyo ve balkonlar dokuya uygun özel seri Ege Seramik yapıldı. 

    Küçük balkonda alüminyum, ısı ve su yalıtımlı kombi dolabı yapıldı. Protherm  Lynx Condence 24 yoğuşmalı kombi var. (Vailant ürünü) 

    Çatı komple sökülüp, yeniden membran ve dekoratif şingl ile 2 kat kaplandı. Çatıdan hiçbir şekilde su akmıyor. 

    Tüm pencereler ve balkonlara çıkılan kapılar çift camlı Pimapen son seri ile yapıldı. 

    Evin tavanları Galatalı tarihi eser ustası ile volta döşeme, özel derzler ve taş verniği ile cilalandı. 

    Tavanlarda  ve döşeme altında 50 cm aralıklarla demiryolu ray çeliği var, Diğer birçok tarihi binada sadece ahşap taşıyıcılar var, çelik olmadığı için yangına karşı tehlike oluşturuyorlar.

  • Özellikler

    • Tramvaya Yakın
    • Otobüs Durağına Yakın
    • Deniz Ulaşımına Yakın
    • Metroya Yakın
    • Balkon
    • Şehir Manzarası
  • Konum